Praktijk voor
Osteopathie
Lysbeth Bol


Aldenhof 70-03
6537 DZ Nijmegen

Prinsenhof 4
6666 CB Heteren

Tel: (026) 472 30 47

Werkwijze - Algemeen

Nadat u een zich heeft aangemeld (dit kan telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier op deze website) en er een eerste afspraak is gemaakt, ontvangt u van ons en inlogcode.
Met  deze inlogcode kunt u via de website  “inloggen vragenformulier”  het intake formulier openen en invullen.
Dit doet u uiterlijk 24 uur vóór uw eerste afspraak.  Zo kan de osteopaat uw dossier vast voorbereiden en zijn al uw gegevens al bij de hand.
Indien u dit wenst, kan het vragenformulier ook via de post bij u bezorgd worden. Ook dan zorgt u dat de vragenlijst vóór uw eerste afspraak bij ons terug is.
De vragenlijst zal aan uw dossier gekoppeld worden.
Indien u in het bezit bent van bijkomende onderzoeksresultaten (RX, CT-scan, MRI, bloedtest,...) is het goed deze mee te brengen. Dit kan nuttige informatie opleveren voor de osteopaat.

Het kan zijn dat na het osteopatisch onderzoek u door ons terug verwezen wordt naar de huisarts, om eventuele ziekte/aandoening uit te sluiten of om aanvullend onderzoek te vragen.

Voor uw afspraken neemt u zelf een handdoek mee.  U moet er rekening mee houden dat u tijdens het onderzoek en de behandeling gekleed bent in alleen uw ondergoed.
© 2023 | Lysbeth Bol